Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Commanderij Bijeenkomst Holland en Zeeland

strandpaviljoen "de witte", scheveningen Pellenaerstraat 4,, scheveningen, Noord Holland

Gezellig samenzijn met leden, vrienden van en belangstellenden. Uitnodiging, kosten en registratie voor deelname worden per email verzonden aan betrokkenen.

Bijeenkomst het Oosten

Voor leden en belangstellenden waarin wij met elkaar bespreken wat wij "dicht bij huis" samen aan charity kunnen doen. En waarin wij bespreken hoe wij vorm en inhoud kunnen geven aan zingeving. De dagen staan vast, wij komen bijeen op

Vigil en Investituur Groot Balije Duitsland

Wurthenberg Wurthenberg, Duitsland

De Groot Balije heeft besloten om haar najaarsbijeenkomst van september te verplaatsen naar de zomerperiode. Ieder jaar is een andere Commanderij verantwoordelijk om dit feestelijk evenement in de eigen regio te organiseren. Commanderij Wurthenberg organiseert 2024 in de plaats Heilbron.

Gedachtenis

Gedachtenis HH Maria, Maria Magdalena en Lazarus. Het is op dit moment niet bekend of op of rond deze dag iets specifieks wordt georganiseerd.

Commanderij Holland en Zeeland

strandpaviljoen "de witte", scheveningen Pellenaerstraat 4,, scheveningen, Noord Holland

Commanderij bijeenkomst gezellig samenzijn, hapje en drankje

Bijeenkomst in het Oosten

Voor leden en belangstellenden waarin wij met elkaar bespreken wat wij "dicht bij huis" samen aan charity kunnen doen. Waarin wij niet alleen praten over maar ook stil staan bij zingeving en spiritualiteit. De dagen staan vast, wij komen bijeen