Vigil en Investituur

Met inachtneming van de “corona” regels mochten wij in het eerste weekeinde van november onze Vigil en Investituur beleven.
Het is altijd een bijzonder moment als je met elkaar stil mag staan bij spiritualiteit en verbondenheid, bij waar wij amen voor staan en gaan. En in deze periode waarin sommigen van ons elkaar al ruim twee jaar niet meer persoonlijk hebben ontmoet geeft het een extra dimensie aan deze bijzondere bijeenkomst. Wij zijn blij met de intreding van onze nieuwe leden en daarmee is er ook een nieuwe Commanderij gevormd, hoe mooi is dat! Trots zijn wij op de leden die voor hun inzet een bevordering mochten ontvangen en dankbaar zijn wij voor hen die een beloning van verdienste mochten ontvangen voor hun jarenlange actieve inzet en trouw.

Het samenzijn geeft energie en brengt ideeën, vol vertrouwen gaan wij samen verder op weg.

Het Ridderlijke Zwaard
Kapelaan Geoffrey de Jong en Dominee Christiaan Vonck
Postulanten ontvangen tijdens de Vigil het licht